Hodnocení obchodu

4,8 117 hodnocení
5
103x
4
5x
3
6x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
AP Avatar autora Aleš Pacl | 17.3.2021
Jsem velmi spokojen se vším: pravdivost webu - co bylo slíbeno, bylo skutečně skladem, kvalita výborná, konkrétně nedostatkový Lenovo Yogabook použitý, ale ve stavu nového, původní obal, kultura prodeje a služeb jako u nového zboží, cena velmi příznivá (zboží by určitě šlo prodat i dráž). Komunikace obchodu také výborná - doporučuji.
JC Avatar autora Josef Chalupa | 24.2.2021
Při každém nákupu na internetu je to složité a důvěřivosti není nikdy dost, naštěstí jsem narazil na tyto stránky/firmu ke které se budu rád vracet. Děkuji za příjemnou zkušenost a perfektně fungující notebook. :) S pozdravem, Josef Chalupa
LM Avatar autora Luboš Malík | 21.2.2021
Naprostá spokojenost. Zboží skladem Rychlé doručení Dobře zabaleno! Koupil jsem notebook v perfektním stavu a to byla kategorie B takže si nedovedu představit kategorii A. Děkuji za obchod!
LP Avatar autora Lukáš Pospíšil | 16.2.2021
Super, spokojenost! Došlo vše v pořádku a funguje jak má. Za mě za jedna.
RP Avatar autora Rudolf Pospíšil | 13.2.2021
Rychlé jednání a skvělá komunikace.
J Avatar autora jaroslav | 9.2.2021
Provedl jsem v této prodejně svůj první nákup. Rád se tam budu vracet. Profesionální chování se vším všudy. A to myslím opravdu vážně. Byl jsem velmi potěšen. Jaroslav
J Avatar autora Jan | 5.2.2021
Rychlé dodání. NB ve výborném stavu. Perfektní jednání.
P Avatar autora Pavel | 4.2.2021
Rychlé dodání super jednání a ochota
B Avatar autora Barbora | 4.2.2021
Notebook ve výborném stavu, funguje jak má, perfektní služby s výbornou obsluhou. Jsem opravdu spokojená:)!!!
A Avatar autora Adéla | 3.2.2021
Notebook šlape tak jak má. Komunikace perfektní.
M Avatar autora Michal | 3.2.2021
Tablet Surface pro X dorazil velmi rychle, perfektně zabalený a stav přesně odpovídá fotografiím. Těším se na další nákup.
S Avatar autora Sabina | 2.2.2021
Spolupráce úžasná, bezproblémová výměna a ochota, jsem velice spokojená. Mohu určitě doporučit ????
DZ Avatar autora Daniel Zářický | 6.1.2021
Notebook dorazil velmi rychle, bezpečně zabalený a hned plně funkční. Mohu jen doporučit. Děkuji za obchod.
Avatar autora | 2.3.2020
+ Zboží v bezchybném stavu za velmi slušné peníze
+ Drobné nesrovnalosti vinou přepravní služby - ne vinou obchodu (pozdější doručení), ale obchod mi sám nabídl kompenzaci, na které jsme se dohodli
+ Velmi slušné a věcné jednání, vřele doporučuji a příště opět nakoupím zde :-)

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, Mnohokrát Vám děkujeme za skvělé hodnocení a také za nákup právě našeho zboží :) Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a k Vaší spokojenosti. Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 2.3.2020
Vše v pořádku, zájem o spokojenost zákazníka.
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, děkujeme Vám za perfektní recenze a za nákup :) Moc nás těší, když je zákazník spokojen nejen se zbožím, ale i s našimi službami :) Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
TC Avatar autora Tomas Cerny | 21.2.2020
Naprostá spokojenost, firma je kvalitní a férová.
Avatar autora | 15.2.2020
+ Super cena
+ Kvalita dle popisu

Na obchod jsem narazil přes vyhledávače při hledání konkrétní apple redukce. Vše super a rad nakoupim i příště.
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, Velice Vám děkujeme za recenze a Váš nákup. Budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu. Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 15.2.2020
+ Vyškolení personál, se vším poradí...

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, Chtěli bychom Vám poděkovat za Váš nákup v našem obchodě a také za vaši recenzi . Moc nás těší, když je zákazník spokojen nejen se zbožím, ale i s našimi službami :) Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 9.2.2020
+ Skvělá obsluha

Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Dobrý den, Chtěli bychom Vám moc poděkovat za Váš nákup a za vaší perfektní recenzi :) Udělala nám opravdu radost. Budeme se těšit na další objednávky :) Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 5.2.2020
+ Komunikativní a seriozní obchodníci . Všem doporučuji .
+ Jde o skutečné odborníky v oboru .

Celkově jsem velmi spokojen a s takovýmito IT odborníky je obchodování v maximální pohodě . Všem doporučuji .
Avatar autora (Administrátor) 22.9.2021
Moc Vám děkujeme za pěknou pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že jste s námi spokojen. Snažíme se stále zdokonalovat a hlavně tu být pro Vás - naše zákazníky. Taková recenze vždy potěší všechny ve firmě! Děkujeme! :).. a abychom Vás potěšili ještě více, na další nákup Vám nabízíme 10% slevu z celkové ceny zboží. Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz