Hodnocení obchodu

4,8 117 hodnocení
5
103x
4
5x
3
6x
2
0x
1
3x
Nevyplňujte toto pole:
AP Avatar autora Aleš Pacl | 17.3.2021
Jsem velmi spokojen se vším: pravdivost webu - co bylo slíbeno, bylo skutečně skladem, kvalita výborná, konkrétně nedostatkový Lenovo Yogabook použitý, ale ve stavu nového, původní obal, kultura prodeje a služeb jako u nového zboží, cena velmi příznivá (zboží by určitě šlo prodat i dráž). Komunikace obchodu také výborná - doporučuji.
JC Avatar autora Josef Chalupa | 24.2.2021
Při každém nákupu na internetu je to složité a důvěřivosti není nikdy dost, naštěstí jsem narazil na tyto stránky/firmu ke které se budu rád vracet. Děkuji za příjemnou zkušenost a perfektně fungující notebook. :) S pozdravem, Josef Chalupa
LM Avatar autora Luboš Malík | 21.2.2021
Naprostá spokojenost. Zboží skladem Rychlé doručení Dobře zabaleno! Koupil jsem notebook v perfektním stavu a to byla kategorie B takže si nedovedu představit kategorii A. Děkuji za obchod!
LP Avatar autora Lukáš Pospíšil | 16.2.2021
Super, spokojenost! Došlo vše v pořádku a funguje jak má. Za mě za jedna.
RP Avatar autora Rudolf Pospíšil | 13.2.2021
Rychlé jednání a skvělá komunikace.
J Avatar autora jaroslav | 9.2.2021
Provedl jsem v této prodejně svůj první nákup. Rád se tam budu vracet. Profesionální chování se vším všudy. A to myslím opravdu vážně. Byl jsem velmi potěšen. Jaroslav
J Avatar autora Jan | 5.2.2021
Rychlé dodání. NB ve výborném stavu. Perfektní jednání.
P Avatar autora Pavel | 4.2.2021
Rychlé dodání super jednání a ochota
B Avatar autora Barbora | 4.2.2021
Notebook ve výborném stavu, funguje jak má, perfektní služby s výbornou obsluhou. Jsem opravdu spokojená:)!!!
A Avatar autora Adéla | 3.2.2021
Notebook šlape tak jak má. Komunikace perfektní.
M Avatar autora Michal | 3.2.2021
Tablet Surface pro X dorazil velmi rychle, perfektně zabalený a stav přesně odpovídá fotografiím. Těším se na další nákup.
S Avatar autora Sabina | 2.2.2021
Spolupráce úžasná, bezproblémová výměna a ochota, jsem velice spokojená. Mohu určitě doporučit ????
DZ Avatar autora Daniel Zářický | 6.1.2021
Notebook dorazil velmi rychle, bezpečně zabalený a hned plně funkční. Mohu jen doporučit. Děkuji za obchod.
Avatar autora | 2.3.2020
+ Zboží v bezchybném stavu za velmi slušné peníze
+ Drobné nesrovnalosti vinou přepravní služby - ne vinou obchodu (pozdější doručení), ale obchod mi sám nabídl kompenzaci, na které jsme se dohodli
+ Velmi slušné a věcné jednání, vřele doporučuji a příště opět nakoupím zde :-)

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2022
Dobrý den, Mnohokrát Vám děkujeme za skvělé hodnocení a také za nákup právě našeho zboží :) Jsme moc rádi, že vše proběhlo v pořádku a k Vaší spokojenosti. Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 2.3.2020
Vše v pořádku, zájem o spokojenost zákazníka.
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2022
Dobrý den, děkujeme Vám za perfektní recenze a za nákup :) Moc nás těší, když je zákazník spokojen nejen se zbožím, ale i s našimi službami :) Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
TC Avatar autora Tomas Cerny | 21.2.2020
Naprostá spokojenost, firma je kvalitní a férová.
Avatar autora | 15.2.2020
+ Super cena
+ Kvalita dle popisu

Na obchod jsem narazil přes vyhledávače při hledání konkrétní apple redukce. Vše super a rad nakoupim i příště.
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2022
Dobrý den, Velice Vám děkujeme za recenze a Váš nákup. Budeme se těšit na Vaši případnou další návštěvu. Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 15.2.2020
+ Vyškolení personál, se vším poradí...

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2022
Dobrý den, Chtěli bychom Vám poděkovat za Váš nákup v našem obchodě a také za vaši recenzi . Moc nás těší, když je zákazník spokojen nejen se zbožím, ale i s našimi službami :) Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 9.2.2020
+ Skvělá obsluha

Avatar autora (Administrátor) 6.7.2022
Dobrý den, Chtěli bychom Vám moc poděkovat za Váš nákup a za vaší perfektní recenzi :) Udělala nám opravdu radost. Budeme se těšit na další objednávky :) Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz
Avatar autora | 5.2.2020
+ Komunikativní a seriozní obchodníci . Všem doporučuji .
+ Jde o skutečné odborníky v oboru .

Celkově jsem velmi spokojen a s takovýmito IT odborníky je obchodování v maximální pohodě . Všem doporučuji .
Avatar autora (Administrátor) 6.7.2022
Moc Vám děkujeme za pěknou pozitivní recenzi. Jsme moc rádi, že jste s námi spokojen. Snažíme se stále zdokonalovat a hlavně tu být pro Vás - naše zákazníky. Taková recenze vždy potěší všechny ve firmě! Děkujeme! :).. a abychom Vás potěšili ještě více, na další nákup Vám nabízíme 10% slevu z celkové ceny zboží. Pěkný den přejeme, team BazarCom.cz

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení