Hodnocení obchodu

4,7 41 hodnocení
5
35x
4
3x
3
2x
2
0x
1
1x
Nevyplňujte toto pole:
TC Avatar autora Tomas Cerny | 21.2.2020
Naprostá spokojenost, firma je kvalitní a férová.
VM Avatar autora Vratislav Martin | 15.11.2019
Spokojenost s nákupem Lenovo Thinkpad x200 veliká. Obchod velmi dobře a rchle reaguje i v pozdních hodinách, objednávka byla promtně odeslána a velmi dobře zabalená. Samotné zboží ve stavu odpovídajícím stáří. Jediná výtka k předinstalovanému os (win10) na toto zařízení opravdu ne. Nedostatečný výkon, ovladače, což ovšem nemusí být problém obchodu a dowgrade je otázka půl hoďky i s ovladači. Takže celkově jsem velmi spokojen.
R Avatar autora Roman S. | 10.1.2019
Narazil jsem na něj náhodou - a jsem za to rád 3x nákup NTB za zbytkové ceny vždy ok případně rychlé a vstřícné jednání k uspokojení obou stran ... jako plus vidím záruka na použité zboží, přes den stále on line odezva takřka okamžitá - chválím p. Soukupa , rychlost dodání s možností zaslání na ekonomickou variantu zásilkovny... Ne vždy je nákup použitého zboží bezproblémová, ale u mě pořád 5 hvězdiček...
AM Avatar autora Arnost Musil | 23.12.2018
Obchod proběhl naprosto v pořádku, disk jiz byl na cestě aniž by byl zaplacen. Osobní kontak naprosto v pohodě.
Avatar autora | 3.12.2018
Dobrý den, velice ochotní počítač funguje super cena výborná.
Avatar autora | 25.11.2018
+ komunikace s obchodem
+ rychlost odeslání zboží
+ cena
- není chybou obchodu, ale pos.aná PPL

S obchodem naprostá spokojenost. Na dotaz na produkt, prakticky okamžitá odpověď. K odeslání zboží odešlo ihned. Takže tady spokojenost. Ale to jak se mnou vyjebal řidič z PPLky to jsem ještě nezažil. Byť mi měl být balík doručen dva dny od objednání, tak jsem jej díky šulinovi z PPLky dostal až týden potom. Protože se mu sem ten první doručovací den, v pátek, prostě nechtělo.
Avatar autora | 24.11.2018
+ Blízko hlavního nádraží.
+ Rychlost.

S obchodem jsem spokojený! Dobrý přístup, rychlost, dobré ceny.
Avatar autora | 13.11.2018
+ Šíře sortimentu
+ Přístup k zákazníkovi
+ Lokalita kamenné prodejny

TL Avatar autora Tomáš Lukeš | 11.11.2018
Vypadá to tam asi tak, jak byste od bazaru čekali - splnili každopádně vše, co a jak měli, kontakt se zákazníkem bezproblémový a zboží momentálně funguje, jak má ---> co si přát víc.
Avatar autora | 9.11.2018
+ Ochota atd...

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za Vaší objednávku a Váš čas k vyplnění hodnocení. Udělala nám opravdu radost. Jako poděkování Vám nabízíme slevu z dalšího nákupu ve výši 13% ! Váš team BazarCom.cz
Avatar autora | 30.10.2018
Všechno v pořádku. Velmi ochotný personál.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za Vaší objednávku a Váš čas k vyplnění hodnocení. Udělala nám opravdu radost. Jako poděkování Vám nabízíme slevu z dalšího nákupu ve výši 13% ! Váš team BazarCom.cz
Avatar autora | 29.10.2018
+ Seriózní jednání, pomoc s výběrem a rychlé doručení.

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za Vaší objednávku a Váš čas k vyplnění hodnocení. Udělala nám opravdu radost. Jako poděkování Vám nabízíme slevu z dalšího nákupu ve výši 13% ! Váš team BazarCom.cz
Avatar autora | 22.10.2018
+ Blízko stanice Praha - hlavní nádraží.
+ Nízké ceny za repasovaný hardware.
- Chyby v komunikaci obchodu.
- Zaměstnanci na prodejně nejsou moc příjemní (možná je ta práce nebaví).

Nejdříve mi z eshopu přisel email, že si mám zboží vyzvednout, až mi přijde sms s výzvou k vyzvednutí. Čekal jsem 3 dny, sms stále nepřišla. Když jsem se stavil osobně, řekli, že zboží už je pro mě připraveno druhý den. Tak by si to mohli ve skladovému systému sladit. Kupoval jsem repasované PC, některé položky sestavy neodpovídaly objednávce (výstupy z grafické karty apod.)
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Dobrý den, děkujeme Vám za recenzi. Zaměstnanci svojí práci mají nadevše rádi, zde problém určitě není. Odeslání SMS je polo-automatické, v případě, že obchodník odklikne "odeslat sms zákazníkovi" pak sms odejde. Bohužel se v tomto případě tak nestalo a po fyzické rezervaci zboží jste nedostal smsku. Vaše objednávka byla vyřízena okamžitě ( viz historie objednávky ) , ale upozornění jste opravdu nedostal. Je skvělé, že jste se nakonec ozval sám a došlo tak k dokončení obchodu, za což Vám děkujeme. Jako kompenzaci vzniklé nepříjemnosti Vám nabízíme slevu 200,- Kč z dalšího nákupu! Věříme, že nám toto nedopatření odpustíte a zachováte nám přízeň. Váš team BazarCom.cz 12.10.2018 14:52:52 Prodejce BazarCom Stav objednávky změněn na "Vyřízena" 9.10.2018 06:34:09 Prodejce BazarCom Stav objednávky změněn na "Rezervace - Čeká na vyzvednutí" 9.10.2018 00:28:05 Objednávka byla vytvořena registrovaným uživatelem.
Avatar autora | 1.10.2018
+ Rychlost doruceni
+ Cena zbozi
+ Pouzite zbozi se zarukou

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za Vaší objednávku a Váš čas k vyplnění hodnocení. Udělala nám opravdu radost. Jako poděkování Vám nabízíme slevu z dalšího nákupu ve výši 13% ! Váš team BazarCom.cz
Avatar autora | 23.9.2018
+ Levná cena produktu

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za Vaší objednávku a Váš čas k vyplnění hodnocení. Udělala nám opravdu radost. Jako poděkování Vám nabízíme slevu z dalšího nákupu ve výši 13% ! Váš team BazarCom.cz
Avatar autora | 1.9.2018
+ velmi dobře zabaleno
+ záruka 1 rok
+ možnost využít služeb Zásilkovna.cz
+ různé možnosti platby – debetní/kreditní kartou, internetovým bankovnictvím (nutno povolit cookies třetích stran), kryptoměnou BTC, převodem a dobírkou
- obchod je velmi nepřehledný a většina kategorií pro filtrování je prázdná (hláška „Produkty teprve připravujeme.“)
- produkty mají velmi obecné nebo zavádějící specifikace
- hlášky obchodu o cookies a GDPR nejdou zablokovat blokátorem reklam a je třeba je odklikat

Na obchod jsem narazil úplnou náhodou, když jsem potřeboval rozšířit operační paměť v jednom starém notebooku. Hledal jsem modul od konkrétního výrobce a tento bazar byl zrovna levnější než konkurenční bazary nebo inzertní servery. Chválím možnost poslat zboží službou Zásilkovna.cz a tím nedotovat moloch jménem Česká pošta.
DH Avatar autora David hajel | 1.8.2018
Dobry
RN Avatar autora Rudolf Nývlt | 31.7.2018
Google našel RAM, objednáno, zasláno, vyzvednuto. Nainstalováno a notebook frčí rychleji.
Avatar autora | 13.6.2018
+ Na použitý monitor za super cenu mi dali záruku 1 rok. Co víc si přát.

Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za Vaší objednávku a Váš čas k vyplnění hodnocení. Udělala nám opravdu radost. Jako poděkování Vám nabízíme slevu z dalšího nákupu ve výši 13% ! Váš team BazarCom.cz
Avatar autora | 2.6.2018
Nakoupil jsem velice slušný pracovní notebook (Dell e7270). Velká vstřícnost, ochota prodavače, dobrá domluva, doporučení lepšího modelu, než který jsem původně vybral. Doporučený model mi skutečně vyhovuje mnohem lépe. Cena na daný model vynikající. Před několika lety jsem kupoval jiný notebook, zkušenost podobná. Velmi dobrá komunikace, ochota,cena i péče o zákazníka po nákupu, když jsem chtěl do notebooku přidat paměť apod. Kromě toho jsem zde nakupil řadu drobnějších věcí. Celkově velká spokojenost. Notebook nekupuji moc často, ale vracím se i pro ty drobnosti.
Avatar autora (Administrátor) 26.2.2020
Vážený zákazníku, moc Vám děkujeme za Vaši recenzi a hlavně za čas který jste jí věnoval. Vašeho názoru si opravdu vážíme. Za příjemné udělené hodnocení Vám nabízíme slevu na příští nákup v hodnotě 10% na jakékoliv zboží. Budeme rádi i za zprávu, pokud se Vám něco nebude líbit, abychom to mohli zlepšit. Děkujeme , team BazarCom.cz